ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρία ksulo.gr εξιδικεύεται 18 χρόνια στις ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ. Τα ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ είναι μια ιδιαίτερη δουλειά που χρειάζεται ευθύνη συνέπεια και ακρίβεια. Το εξειδικευμένο δυναμικό της εταιρίας μας έχει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ. Με την διαρκή ενημέρωσή μας για τις τάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας, πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο μικρότερο κόστος. Αναμένουμε να σας λύσουμε κάθε σας απορία χωρίς καμία δέσμευση!

Τα ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ έχουν εύκολη εγκατάσταση για όσους έχουν εμπειρία

Τα ποιοτικά ΞΎΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ από σκληρό ξύλο είναι ειδικά αλεσμένα για να εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και σταθερή εφαρμογή. Η επιλογή μεταξύ τελικών και ημιτελών πατωμάτων από σκληρό ξύλο είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτό.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Εύκολο στον καθαρισμό

Τα ΞΥΛΙΝΑ-ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ από σκληρό ξύλο είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν καθώς δεν συσσωρεύουν πολλή βρωμιά και σκόνη. Μια εβδομαδιαία διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρίστρες και το δάπεδο στεγνό. Αυτό είναι!

ΣΤΥΛ.!

Τα ΞΥΛΙΝΑ-ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ από σκληρό ξύλο προσφέρουν τη ζεστασιά, την ομορφιά και την αξία του ξύλου, το οποίο ποτέ δεν σβήνει. Τα ΔΑΠΕΔΑ από σκληρό ξύλο λέγεται επίσης ότι επιτρέπουν την εμφάνιση της ευρυχωρίας όπου και να εγκατασταθούν.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Ποικιλία

Τα ΞΥΛΙΝΑ-ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ έχουν αντοχή και ανθεκτικότητα Υψηλής ποιότητας στο χρόνο. Έχουν τα πλεονεκτήματα να στεγνώνουν, να κατασκευάζονται, να τοποθετούνται και σύμφωνα με συγκεκριμένα πρότυπα μπορούν να διαρκέσουν για γενιές. Τα πατώματα από σκληρό ξύλο είναι σκληρά και έχουν μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

Μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση

Η επιλογή ΔΑΠΕΔΩΝ από σκληρό ΞΥΛΟ αυξάνει την αξία της ιδιοκτησίας σας. Πρόκειται για μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση και μπορεί πραγματικά να γίνει ένα ισχυρό επιχείρημα μεταπώλησης, υπερβαίνοντας το αρχικό κόστος εγκατάστασης. Επιτρέπει επίσης ταχύτερη πώληση και φέρνει υψηλότερες τιμές τη στιγμή της μεταπώλησης.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Τα ΞΥΛΙΝΑ-ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ από σκληρό ξύλο προσφέρουν ευρύ φάσμα εμφανίσεων. Υπάρχουν πολλά χρώματα, στυλ, λεκέδες και είδη. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προκατασκευασμένα και ημιτελή πατώματα από σκληρό ξύλο. Ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικές και μοναδικές είναι οι ανάγκες σας, υπάρχουν πολλές επιλογές σκληρού ξύλου για δάπεδα.

Καλύτερη ακουστική

Ένα σωστά τοποθετημένο δάπεδο σκληρού ξύλου δεν σας δίνει ποτέ κοίλους ήχους ή δονήσεις.

Καινούρια κατασκευή ξύλινου πατώματος σε κατοικία.
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Υγιής ποιότητα εσωτερικού αέρα

Η επιλογή ΞΥΛΙΝΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ είναι μια υγιεινή επιλογή για το εσωτερικό περιβάλλον του χώρου σας. Δεν έχει ίνες, γραμμές ενέματα ή ανάγλυφο που μπορεί να παγιδεύει τη σκόνη, τη γύρη, τα σωματίδια, την οσμή ζώων και τα αλλεργιογόνα που συμβαίνουν με τα χαλιά. Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή δαπέδων με πάσχοντες από αλλεργία και συμβάλλουν στην υγιέστερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Ξύλινο πάτωμα παρκέ σε κατοικία.
Ξύλινο πάτωμα παρκέ σε κατοικία.

Αιώνια ποιότητα

Όταν τα άλλα δάπεδα θα αρχίσουν να φαίνονται κουρασμένα και φθαρμένα, τα δάπεδα από σκληρό ξύλο θα σας φαίνονται ακόμα όμορφα. Και τα ξύλινα πατώματά σας γίνονται πιο πολύτιμα όσο περνάει ο καιρός. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι σε αντίθεση με την μοκέτα και το βινύλιο, τα δάπεδα από σκληρό ξύλο μπορούν να ανακατασκευαστούν αντί να αντικατασταθούν όταν το φινίρισμα χρειάζεται ενημέρωση. Ανακαλύψτε εάν το σκληρό ξύλο είναι η καλύτερη επιλογή για το χώρο σας.

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.

Βρείτε μας στο facebook και στο instagram