ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρία ksulo.gr εξιδικεύεται 18 χρόνια στις ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ. Τα ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ είναι μια ιδιαίτερη δουλειά που χρειάζεται ευθύνη συνέπεια και ακρίβεια. Το εξειδικευμένο δυναμικό της εταιρίας μας έχει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ. Με την διαρκή ενημέρωσή μας για τις τάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας, πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο μικρότερο κόστος. Αναμένουμε να σας λύσουμε κάθε σας απορία χωρίς καμία δέσμευση!

Τα ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ είναι άμεσα αναγνωρίσιμα για την αξία, την αντοχή και την ελκυστικότητά τους. Εάν έχετε μια έκταση από αστραφτερά ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ, ή έχετε ανακαλύψει πρόσφατα ένα βιώσιμο ξύλινο δάπεδο κατά τη διάρκεια μιας ανακατασκευής σπιτιού, τότε μπορεί να είστε στο κυνήγι για το είδος του ξύλου που βρίσκεται κάτω από το χώρο του σπιτιού σας.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Ξύλινο πάτωμα σαλονιού με ξυλόσομπα.

Υπάρχουν πολλά είδη παλαιών πατωμάτων από σκληρό ξύλο που μπορούν να χωρέσουν σε υψηλή κυκλοφορία, αναδιαμορφώσεις και ανακαινίσεις. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα σκληρά ξύλα τα ίδια. Θέλετε να καθαρίσετε, να επισκευάσετε, ή να επεξεργαστείτε ένα ξύλινο δάπεδο? Τότε θα πρέπει να προσδιορίσετε σωστά τον τύπο σκληρού ξύλου κάτω από τα πόδια σας.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΥΡΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.

Μπορεί να φαίνεται μάλλον ανθεκτικό, αλλά μόνο και μόνο επειδή έχετε βρει ένα πανέμορφο ξύλινο δάπεδο στο χώρο του σπιτιού σας δεν σημαίνει ότι είναι σκληρό ξύλο. Τα μαλακά ξύλα επιλέγονται συχνά για μια επιλογή δαπέδων για την ομαλή επιφάνεια τους. Αυτά περιλαμβάνουν το πεύκο, το έλατο, το κυπαρίσσι, ο κέδρος.κ.α

Τα μαλακά ξύλα είναι συνήθως λιγότερο ακριβά από τα σκληρά ξύλα και ως εκ τούτου είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Είναι επίσης γρήγορο για να αποκατασταθούν και να θεωρηθούν ως ένα οικολογικότερο και πιο βιώσιμο οικοδομικό προϊόν σε σχέση με τα σκληρά ξύλα. Οι πόροι των μαλακών ξύλων είναι κλειστοί και δημιουργούν μια ομαλότερη επιφάνεια.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα δάπεδο από μαλακό ξύλο ξύνοντας στην επιφάνεια. Εάν σύρετε το νύχι σας στην επιφάνεια και αφήνετε ένα τρυπημένο ίχνος, τότε πιθανότατα έχετε ένα πάτωμα από μαλακό ξύλο.

Κατασκευή Ξύλινου πατώματος σε κουζίνα κατοικίας.
Ξύλινο δάπεδο σε σαλόνι κατοικίας.

ΣΤΕΡΕΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΣΥΑΣΜΕΝΟΥ ΞΥΛΟΥ.

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας. Παραδοσιακά, τα δάπεδα από σκληρό ξύλο ήταν κατασκευασμένα από ξυλεία από τοπικά είδη. Σήμερα, οι επιλογές σκληρού ξύλου δαπέδων περιλαμβάνουν μηχανικό ξύλο που μοιάζει πολύ με το πραγματικό πράγμα, αλλά με χαμηλότερο κόστος.

Το σκληρό ξύλο είναι αλεσμένο από ένα κομμάτι ξύλου. Είναι κομμένο σε σανίδες που ποικίλουν σε απόχρωση και μοτίβο καθώς το κούτσουρο κόβεται σε μακριές στρώσεις.

Το επεξεργασμένο ξύλο επεξεργάζεται με πολλαπλά στρώματα που τοποθετούνται και πιέζονται το ένα πάνω στο άλλο, με ένα λεπτό στρώμα σκληρού ξύλου πάνω.

Ξύλινο πάτωμα εξοχικής κατοικίας.
Ξύλινο πάτωμα υπνοδωματίου διώροφης κατοικίας.

ΤΥΠΟΙ ΜΑΛΑΚΟΥ ΞΥΛΟΥ.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι μασίφ για ξύλινα πατώματα δάπεδα διαθέσιμα σε ημιτελή και προ-τελειωμένες εκδόσεις. Μετά τη μόνωση, ένα ημιτελές δάπεδο πρέπει να λειανθεί και να ολοκληρωθεί. Ένα προκατασκευασμένο δάπεδο από σκληρό ξύλο είναι έτοιμο να το εγκαταστήσει μόλις φτάσει, και εγκλιματίζει τη θερμοκρασία και την υγρασία του σπιτιού, συνήθως μέσα σε 24 έως 48 ώρες.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΡΚΕ.

Το παρκέ ξύλινο πάτωμα πρόκειται για ένα μείγμα μήκους σκληρού ξύλου που είναι τοποθετημένο σε γεωμετρικά σχέδια. Τα πτερύγια κρατούνται στη θέση τους με μηχανική πρόσδεση ή συγκολλητική ουσία κατά μήκος της πλάτης.

τοποθέτηση laminate δαπέδου σε δωμάτιο κατοικίας.
Ξύλινο πάτωμα εφαρμογή σε κατοικία με τζάκι.

Οφέλη από ξύλινα δάπεδα σκληρού ξύλου

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την επιλογή κλασικού ξύλινου πατώματος. Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο είναι ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν σε γενιές βαριάς κυκλοφορίας, διατηρώντας τη δομική τους ακεραιότητα και αισθητική.

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Ένα συμπαγές σκληρό ξύλινο πάτωμα μπορεί επίσης να αντέξει στην ανακαίνιση επανειλημμένα, και μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες ως στυλ και για γούστα που αλλάζουν. Οι σανίδες αλέθονται ειδικά για να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη και σταθερή εφαρμογή.

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ

Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο καθαρίζονται εύκολα με γρήγορο σκούπισμα και περιστασιακή υγρασία, καθώς και απαλό απορρυπαντικό. Τα αλλεργιογόνα, οι μολύνσεις των ζώων, η σκόνη, η γύρη και άλλα σωματίδια που μπορούν να συλλεχθούν σε ίνες χαλιού ή ενέματα δεν θα κολλήσουν στην επιφάνεια δαπέδων σκληρού ξύλου που διατηρούνται τακτικά.

Επιπλέον, από αποχρώσεις σε σχέδια και πλάτος σανίδων, τα πατώματα από σκληρό ξύλο προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Συνολικά, τα δάπεδα από σκληρό ξύλο τείνουν να αυξάνουν την αξία της ιδιοκτησίας σας.

Δάπεδο από Ξύλο σε μονοκατοικία.
Συντήρηση Ξύλινου πατώματος σε τραπεζαρία κουζίνας σπιτιού.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΊΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ?

Υπάρχουν πολλά είδη σκληρού ξύλου για την οικοδόμηση, αλλά μόνο μερικά είδη ξύλου χρησιμοποιούνται συνήθως για την κάλυψη ξύλινων δαπέδων. Αυτό καθιστά ευκολότερη την ταυτοποίηση του σκληρού ξύλου. Οι επαγγελματίες μας είναι στην διάθεσή σας να βρεθούν στην αγορά μαζί σας και να σας βοηθείσουν στην αναγνώριση των δαπέδων από σκληρό ξύλο.

Για να προσδιορίσετε σωστά τον τύπο σκληρού ξύλου, πρέπει να εκτελέσετε μερικές δοκιμές. Ορισμένα είδη είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, όπως η δρυς, το πεύκο, η καρυδιά και το έλατο.

Αν δεν είστε σίγουροι, τότε μια εφαρμογή αναγνώρισης ξύλου μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το σκληρό ξύλο από το χρώμα, την εμφάνιση ή άλλα χαρακτηριστικά του. Ξύστε το ξύλο σε μια δυσδιάκριτη θέση για να πάρετε μια καλή ματιά στο αρχικό χρώμα του.

εργαλεία συντήρησης πατώματος έτοιμα να δουλέψουν
Ξύλινο πάτωμα υπνοδωματίου.

ΤΥΠΟΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΥ ΞΥΛΟΥ.

Υπάρχουν πολλοί τύποι παλαιών πατωμάτων από σκληρό ξύλο που παραμένουν κάτω από παλιά δάπεδα σε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Συνήθως προέρχονται από μερικά είδη. Αυτά είναι:

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΔΡΥΣ.

Η Δρυς είναι μια κλασική επιλογή δαπέδων σκληρού ξύλου, παραδοσιακό, υπέροχο και ελαφρύ. Προσθέτει παλιομοδίτικη γοητεία και ζεστασιά και διατίθεται σε κόκκινο και λευκό. Η κόκκινη βελανιδιά είναι ελαφρύτερη και πιο ουδέτερη. Η λευκή βελανιδιά είναι περισσότερο ανοιχτό καφέ, είτε με ροζ είτε με γκρίζο υπόβαθρο που πλένεται σε όλα τα ανθεκτικά δάπεδα.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΙΑ.

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη για χρήση στο δάπεδο. Το αμερικανικό ή το μαύρο κεράσι μπορεί να ταυτιστεί με τους σφιχτούς κόκκους και με βαθύ κόκκινο και απαλό ροζ αποχρώσεις. Έχει συνήθως ένα γυαλιστερό και λαμπερό φινίρισμα. Μπορεί να είναι επιρρεπής για ζημιά στον ήλιο, και μια αρκετά ακριβή επιλογή δαπέδου.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙΑ.

Το πλούσιο καφέ χρώμα της Καρυδιάς τείνει να κλίνει προς μια βαθιά μοβ απόχρωση με στροβιλισμένους κόκκους. Είναι μαλακό σκληρό ξύλο, αλλά μπορεί να αντέχει σε πλημμύρες και σε έντονο φυσικό φως σε τακτική βάση, σε αντίθεση με την κερασιά. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά ελαφρύ.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΣΦΕΝΤΑΜΙ.

Το Σφεντάμι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ένα από τα σκληρότερα των σκληρών ξύλων. Μπορεί να αντέξει το κυνήγι των ζώων συντροφιάς, τα εκρηκτικά παιδιά και τη βαριά κυκλοφορία για δεκαετίες χωρίς να απαιτεί μεγάλη συντήρηση. Το σφεντάμι είναι οικονομικά προσιτό και μπορεί να απορροφήσει λεκέδες και να δημιουργήσει σκούρο δάπεδο που μιμείται την καρυδιά ή την κερασιά.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ.

Η Φλαμουριά μπορεί να αντέξει την υψηλή κίνηση, αλλά είναι ομαλή και άνετη για τα γυμνά πόδια. Είναι προσιτή και προσθέτει ζεστασιά και στιλ για σχεδόν κάθε διακόσμηση.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟΚΑΡΥΔΙΑ.

Οι ανθεκτικές σανίδες της Αγριοκαρυδιάς μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή. Τρέχει από ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα σε ένα κρεμώδες λευκό με στροφές κόκκων. Είναι ακριβό στην τοποθέτηση λόγω της σκληρότητας και της δυσκολίας κοπής.

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.

Βρείτε μας στο facebook και στο instagram.

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.

Βρείτε μας στο facebook και στο instagram.