Ψάχνετε για έναν τρόπο βελτίωσης της ποιότητας της υπαίθριας εμπειρίας σας; Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μπαλκόνι σας ή στον κήπο για να δώσετε πιο οπτική αλλαγή; Χρειάζεστε ένα μέρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα επιπλέον φυτά σε γλάστρες που έχετε; Λοιπόν, υπάρχει μια εύκολη λύση για να επιτευχθούν και τα τρία – μπορείτε να κάνετε μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ !

Μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ είναι μια απλή δομή που μπορεί να μετατρέψει το κατώφλι σας και να το μετατρέψει σε υπαίθριο χώρο διαβίωσης που αγαπάτε. Σε μερικούς ανθρώπους, οι πέργκολες μπορεί να μοιάζουν με ατελείς κατασκευές, συνήθως κατασκευάζονται με δοκούς οροφής και κάθετες δοκούς με ή χωρίς στέγη. Αλλά έρχονται με οφέλη και μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε ολόκληρο το στυλ του υπαίθριου χώρου σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να πάρετε μια πέργκολα για το σπίτι σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Γιατί πρέπει να κάνετε μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ?

Δημιουργούν ένα συγκεκριμένο χώρο:

Μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ μπορεί να προσθέσει ζεστασιά στο κατώφλι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σαλόνι διασκέδασης ή μια τραπεζαρία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Με την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ αποκτάτε την ιδιωτικότητά σας:

Εάν δεν σας αρέσει να σας βλέπουν όταν απολαμβάνετε τον υπαίθριο χώρο σας, θα πρέπει να πάρετε μια πέργκολα. Παρόλο που είναι μια ανοιχτή δομή, μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδιωτική ζωή προσθέτοντας κουρτίνες, συρματόπλεγμα ή οθόνες στη μία πλευρά της πέργκολας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Δημιουργούν επιπλέον χώρο για τα φυτά:

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χώρο κήπου στον υπαίθριο χώρο σας με μια πέργκολα. Μπορείτε να κρεμάσετε φυτά από τις εσοχές στις ενώσεις και να δημιουργήσετε έναν πανέμορφο κήπο στον αέρα. Μια πέργκολα είναι επίσης κατάλληλη για τα φυτά όπως, αγιόκλημα, κισσός, και αμπέλια, καθώς μεγαλώνουν από το έδαφος και μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο δροσερό κλίμα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Δίνουν προστασία και σκιά από τα στοιχεία τις φύσης:

Μια πέργκολα μπορεί να σας δώσει μια όμορφη σκιασμένη περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε την καλοκαιρινή σας μέρα χωρίς να ανησυχείτε για τις έντονες ακτίνες του ηλίου. Εάν έχετε μια φυσική στέγη από αναρριχώμενα λουλούδια, μπορείτε να έχετε αμέσως ένα υπαίθριο σαλόνι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Προσφέρουν αξία:

Σε αντίθεση με τα κιόσκια, οι πέργκολες είναι εξαιρετικά προσιτές, αλλά μπορούν να προσθέσουν τεράστια αξία στο σπίτι σας. Προσθέτει μεγάλη ομορφιά και ενδιαφέρον για τον υπαίθριο χώρο σας, καθιστώντας το ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο αν αποφασίσετε να πουλήσετε το σπίτι σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες δομές:

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πέργκολα σας ως οδηγό σε ένα μοναχικό κιόσκι από την πίσω πόρτα σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό υπαίθριο καθιστικό. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, θυμηθείτε ότι αυτή η ευπροσάρμοστη δομή δεν χρειάζεται να είναι μόνη της. Στην πραγματικότητα, συχνά λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με άλλα σχέδια πίσω στην αυλή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ μπορεί να γίνει με διάφορα υλικά.

Μια πέργκολα είναι μια προσιτή δομή που μπορεί να κατασκευαστεί με μια ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, κέδρο, ακόμη και βινύλιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πέργκολα που ταιριάζει στο γούστο, τον προϋπολογισμό ή το στυλ του σπιτιού σας. Το γεγονός ότι έχετε πολλαπλές επιλογές σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε το ιδανικό για το σπίτι σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ είναι γρήγορη χωρίς ταλαιπωρία:

Θα βρείτε πολλά πακέτα πέργκολας που έρχονται με προ-κομμένο ξύλο και όλο το απαιτούμενο υλικό. Εάν προτιμάτε να αποκτήσετε έναν επαγγελματία –Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση. Βρείτε μας στο facebook και στο instagram

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ Δημιουργή ένα μέρος ψυχαγωγίας στον υπαίθριο χώρο σας:

Όλοι αγαπούν υπαίθρια πάρτι και μια πέργκολα σάς προσφέρει έναν υπαίθριο εσωτερικό χώρο που είναι μια ελκυστική περιοχή. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα χώρο όπου μπορείτε να πάρετε τους αγαπημένους σας μαζί, είτε πρόκειται για τραπεζαρία είτε για σαλόνι για να καθίσετε και να μοιραστείτε ένα μπουκάλι κρασί ή να πιείτε καφέ.

Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας

Είναι όμορφα:

Έχει αναφερθεί ότι μια πέργκολα είναι μια ελκυστική προσθήκη σε οποιαδήποτε αυλή. Μπορείτε να τα κάνετε ακόμη πιο όμορφα προσθέτοντας αξεσουάρ όπως κρεμάστρες, φώτα, κουρτίνες και πολλά άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπαίθριο χώρο διαβίωσης που αγαπάτε προσθέτοντας στοιχεία που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το στυλ σας.

Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας

Μια πέργκολα είναι μια εύκολη αλλά πανέμορφη δομή που προσθέτει μεγάλη έκκληση στις αυλές. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την υπαίθρια περιοχή σας και να δημιουργήσετε ένα χώρο διαβίωσης όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας ή μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Όποια και αν είναι η χρήση τους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα την αγαπήσετε εάν κάνετε μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ !

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.

Βρείτε μας στο facebook και στο instagram.

Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας
Κατασκευές Ξύλινης Πέργκολας