Οδηγός επιλογής χρωμάτων για ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ κουζίνας.

Η επιλογή ενός χρώματος για τα ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ είναι αρκετά δύσκολη. Εάν επιλέξετε δύο χρώματα για να συμπληρώσετε το ένα το άλλο είναι εντελώς άκαμπτο. Για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Θέλετε κάτι τολμηρό; Κάτι το ουδέτερο; Κάτι μοντέρνο; Ή ίσως ένα διαχρονικό σχέδιο χρωμάτων; Οι επιλογές είναι ατελείωτες, αλλά έχουμε κάποια έμπνευση για να σας βοηθήσουμε να το περιορίσετε.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Μπλε λευκά

Επιλέξτε Μπλε και λευκά χρώματα για τα ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ σας. Κάνει μια δήλωση, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται κλασικό.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Λευκά

To Λευκό ήταν πάντα το αγαπημένο όλων των ιδιοκτητών σπιτιού. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός, δεν κάνει μόνο το χώρο να φαίνεται καθαρό, αλλά και την κομψότητα ταυτόχρονα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να τα διατηρείς καθαρά.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ξύλο & Γυαλί.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξύλο για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ στα ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ σας, αλλά φοβάστε ότι το ξύλο σε ξύλο θα φαίνεται πολύ ρουστίκ; Συνδυάστε το με κομψές γραμμές και γυάλινα μπροστινά ντουλάπια.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Άσπρο Μάυρο.

Όταν πρόκειται για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και τον σχεδιασμό για ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ κουζίνας, Σκεφτείτε έξω απ’το κουτί, άσπρο μαύρο είναι μια άλλη καλή επιλογή. Μια δόση έμπνευσης στις παρακάτω photo.

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Γκρι & Λευκό.

Τα γκρι μπορούν να μαλακώσουν την αντίθεση μεταξύ μαύρου και λευκού. Είναι επίσης ένα μεγάλο συμπλήρωμα στον ανοξείδωτο χάλυβα σε μια κουζίνα.

Μπλε & Γκρι.

Αν η αντίθεση είναι πολύ έντονη μεταξύ λευκού και μπλε, επιλέξτε γκρι. Οι δροσεροί ήχοι δημιουργούν ένα απαλό, χαλαρωτικό μέρος για να μαγειρεύετε.

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πράσινο & Λευκό.

Εδώ είναι οριστική απόδειξη ότι το πράσινο μπορεί να λειτουργήσει σε μια κουζίνα. Και δεν μιλάμε για την τάση του σοφού των τέλη της δεκαετίας του ’90. Είναι απροσδόκητο σίγουρα, αλλά μόλις το δοκιμάσετε, θα θέλετε να περάσετε κάθε λεπτό σε αυτό το δωμάτιο.

ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μπλε & Κίτρινο ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ κουζίνας δύο τόνων.

Αυτή μπορεί να είναι η πιο πολύχρωμη κουζίνα , και είμαστε εδώ για αυτό. Πηγαίνετε έξω και προσθέστε ένα τολμηρό χρώμα τοίχου.

ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ

Κρέμ & Γκρι.

Ουδέτερο στο ουδέτερο. Αυτό το σύνθετο θα ζεστάνει μια κουζίνα και είναι ακόμα αρκετά διαχρονικό.

ΚΡΕΜ ΚΑΙ ΓΚΡΙ

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε, έτσι ώστε να σας δώσουμε προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση. Αναλαμβάνουμε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ των ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ σας.

Βρείτε μας στο facebook και στο instagram.